VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

 

 

Село Липнички Шор је у области Доњег Јадра, округ подрињски, срез јадрански, општина грнчарска. Село лежи на равници са десне стране пута који води од Лознице према Шапцу. Село је ушорено и подељено на ма(ха)ле.
Из књиге „Рађевина и Јадар“ 
 
 
 
 
Распоред часова Распоред задатака Школски календар

Локација школе

Матична школа се налази у центру приградског насеља Липнички Шор, шест километара удаљеног од Лознице, са десне стране магистралног пута Лозница-Шабац. На истом путу... Више>>

Развој школе

Основна школа у Липничком Шору отворена је у јесен 1944. године. Све до отварања школе ученици са нашег подручја похађали су школу у околним селима ...Више>>

Друга шанса

Свако савремено друштво суочава се са великом одговорношћу да становништву омогући да кроз образовање развије личне, професионалне и социјалне компетенције које су... Више>>
среда, 01 април 2020 17:59 Аутор Super User
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ ДЕЦЕ ПРЕДШКОЛСКОГ УЗРАСТА
Поштовани,
Овим путем Вас ОШ „Свети Сава“ Липнички Шор обавештава да ћемо због тренутних околности упис ученика у први разред вршити на другачији начин него што је то уобичајено.
Наиме, Ви као родитељи ћете најпре исказати заинтересованост за упис ваше деце у ОШ „Свети Сава“ Липнички Шор и Издвојена одељења школе у Козјаку и Јелаву. То можете урадити на више начина и то:
1.Електронским путем преко портала е-управе преко следећег линка: https://euprava.gov.rs/usluge/5569 где ћете попунити тражене податке, а претходно прочитајте упутство за родитеље, које се такође налази на овом линку.
2.Електронском путем и то слањем мејла на мејл школе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ( мејл треба да садржи име, презиме ЈМБГ детета и једног родитеља)
3.Телефонским путем, позивањем броја 015812393 и то дана 08.04.2020.год. у периоду од 08,00-12,00 часова. (датум и време су прецизно наведени због начина рада за време трајања ванредног стања).
Сва ваша питања и недоумице можете слати на мејл школе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
или питати телефонским путем позивањем броја 015812393 и моб: 0643194211.
Будите здрави и останите код куће!
С поштовањем,
ОШ „Свети Сава“
Липнички Шор