VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

 

 

Село Липнички Шор је у области Доњег Јадра, округ подрињски, срез јадрански, општина грнчарска. Село лежи на равници са десне стране пута који води од Лознице према Шапцу. Село је ушорено и подељено на ма(ха)ле.
Из књиге „Рађевина и Јадар“ 
 
 
 
 
Распоред часова Распоред задатака Школски календар

Локација школе

Матична школа се налази у центру приградског насеља Липнички Шор, шест километара удаљеног од Лознице, са десне стране магистралног пута Лозница-Шабац. На истом путу... Више>>

Развој школе

Основна школа у Липничком Шору отворена је у јесен 1944. године. Све до отварања школе ученици са нашег подручја похађали су школу у околним селима ...Више>>

Друга шанса

Свако савремено друштво суочава се са великом одговорношћу да становништву омогући да кроз образовање развије личне, професионалне и социјалне компетенције које су... Више>>
понедељак, 21 децембар 2020 08:26 Аутор Super User
Уважени директори школа, уважене наставнице и наставници, пријатељи Фестивала науке,
Као што сви знамо ову годину је обележила пандемија корона вируса и њоме узрокована дигитализација различитих аспеката рада и живота.
С тим у вези, одлуцили смо да овогодишњи Фестивал науке из безбедносних разлога, али и због праћења епидемиолошких мера, организујемо у виду онлине платформе фестивала.
Целокупан припремљени садржај бице постављан на сајт фестивала науке festivalnauke.org од 17. - 20. децембра и након тога биће доступан годину дана, тј до наредног фестивала.
Овом приликом вас позивамо да ову информацију поделите са колегама и наставницима из вашег колектива као и са ученицима који похађају вашу школу.
Искрено се надамо и дубоко верујемо да ће материјал који смо припремили заједно са нашим сарадницима бити од користи како наставницима тако и ученицима као допуна настави, али и прилика да се кроз интересантне мултимедијалне садржаје из области разлицитих наука, ученици забаве и науче нешто ново.
Желимо вам првенствено здравље, као и пуно успеха у дигиталном раду који је за све нас новина.
У име Фестивала науке и у своје лично име срдачно вас поздрављам.
Романа Џепина
Координаторка
Ноћ Музеја